Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED),13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Point Hotel Taksim'de gerçekleştirdi. Tek adayla gidilen seçimlerde TUYED'in yeni başkanı oy birliğiyle A. Haluk Özsevim oldu.

        Turizm gazetecilerinin çatı örgütü Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) 13. Olağan Genel Kurulu'nu İstanbul'da gerçekleştirdi. Point Hotel Taksim'de yapılan Olağan Genel Kurul’da A.Haluk Özsevim'in oluşturduğu liste TUYED yönetimini üstlendi.

        TUYED bayrağını Musa Alioğlu'dan teslim alan A.Haluk Özsevim, “TUYED'i çok daha etkin ve daha aktif hale getirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla yoğun bir mesai harcayacağız” diye konuştu.

        TUYED Yönetim Kurulu: A.Haluk Özsevim, Yılmaz Keleş, Savaş Daş, Hatice Ünal Bilen, Emin Demir, Halil Öncü, Volkan Altıntaş

        Denetim Kurulu: Hasan Arslan, Mevlüt Yeni, Gülay Yücel Sarıkaya

        Yedek Yönetim Kurulu: Tuncay Sevin, Saime Baş, Belma Toprak Sönmezer, Burak Coşan Emre Baktıroğlu, Mehmet Aksoy, Nusret Kafasıbüyük

        Denetim Kurulu Yedek: Mehmet Ali Doğan, Özlem Kasa, Gönül Yıldırım

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler