Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) ANTALYA´nın Manavgat ilçesinde serinlemek için Köprüçay Irmağı´na giren Ömer Güzel Şahin (25), boğuldu. 

        Manavgat´ın Karabük Mahallesi´ne 2 arkadaşıyla birlikte gelen Ömer Güzel Şahin, saat 18.00 sıralarında serinlemek amacıyla Köprüçay Irmağı´na girdi. Bir süre sonra Ömer Güzel Şahin ırmakta çırpınmaya başlayarak gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine sağlık, jandarma ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi.

        Yapılan arama sonucunda Ömer Güzel Şahin, suya girdiği yerin 300 metre ilerisinde boğulmuş halde bulundu. Yapılan incelemenin ardından Ömer Güzel Şahin´in cenazesi önce Manavgat Devlet Hastanesi morguna, ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu´na götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKAN

        2021-06-28 23:57:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler