Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aytemiz Alanyaspor, 4 yıldır formasını terleten takım kaptanı Yunan oyuncu Georgios Tzavellas ile yollarını ayırdı.

        Steven Caulker'ı Fenerbahçe'ye gönderen Aytemiz Alanyaspor’da 2017 yılından beri forma giyen takım kaptanlarından 33 yaşındaki Georgios Tzavellas ile de yollar ayrıldı. Yunan stoper Georgios Tzavellas, ülkesinin takımlarından AEK'ya transfer oldu.

        Alanyaspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, takım kaptanlarımızdan Georgios Tzavellas'ın transferi konusunda Yunanistan’ın AEK takımıyla anlaşma sağlamıştır. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi. Tzavellas da sosyal medya hesabından transferini duyurdu.

        140 maçta turuncuyeşilli formayı terletti

        Alanyaspor formasıyla 140 maça çıkan ve kaptanlığa kadar yükselen savunma oyuncusu, 7 gol ve 3 asistle skora katkı sağladı. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon ise toplamda 27 maçta şans bulurken, 3 gol ve 1 asist kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler