Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahir ÇEVİREN/FİNİKE (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 'Caretta Caretta' deniz kaplumbağası, ölü bulundu. Kaplumbağanın boynuna ve ayaklarına halat dolandığı belirlendi.

        FinikeDemre karayolundaki Gökliman Koyu'nda, deniz yüzeyinde hareketsiz bir cisim gören vatandaşlar, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, cismin, 'Caretta Caretta' türü bir deniz kaplumbağası olduğunu belirledi. Boynuna ve ayaklarına halat dolanan kaplumbağanın ölü olduğu tespit edildi. Caretta Caretta, Sahil Güvenlik ekiplerinin yardımıyla karaya çıkartılıp Finike Belediyesi ekipleri tarafından gömülmek üzere götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Finike Mahir ÇEVİREN

        2021-06-30 16:57:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler