Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın hava sıcaklığı 32, deniz suyu sıcaklığı 25 derece ölçülen Alanya ilçesine gelen turistler, günlerini denize girerek ve tarihi yerleri gezerek geçiriyor. 

        Birçoğu Damlataş ve Kleopatra plajlarına giderek güneşlenen tatilciler, denize girip, keyifli vakit geçirdi. Bazı turistler ise rehber eşliğinde Alanya'daki ören yerlerini gezerek, ilçe tarihini öğrendi.

        Almanya'dan tatile gelen Osman Uyanık (60), ilçeyi çok beğendiğini belirtirken, "Buradan çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Koronavirüs tedbirleri burada çok güzel, plajda biraz daha gevşek ama o da normal" dedi.

        Alanya'ya ilk kez tatile geldiğini aktaran Dilek Salan (35) da İstanbul'dan geldiğini dile getirerek, "Çok sıcak bir yer ve doğası müthiş, denizi çok güzel. Birçok ülkeden gelen turisti var. Sırp, Rus ve Alman birçok arkadaşım oldu. Gayet yoğun şekilde turistler gelmeye de devam ediyor. Otelimiz de gün geçtikçe kalabalıklaşmaya başladı. Ülkemize turistlerin gelmesi bizi mutlu ediyor, ülkemizin ekonomisi açısından. Kısıtlamaların bitmesiyle beraber rahat nefes alıyoruz. Ülkemiz zaten cennet gibi hangi güzelliği ararsanız ülkemizde var. Birçok ülkede olmayan şeyler; denizi kumu, güneşi, sıcaklığı, yemekleri. O yüzden Türkiye turizm için biçilmiş kaftan. Bekliyoruz hepinizi" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Antalya Burcu MUTLU

        2021-07-05 15:40:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler