Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'nın Lara Plajı'nda, serinlemek için denize giren Nuri Göncü (77), boğulma tehlikesi geçirdi. Göncü, Sahil Güvenlik ekibi ve deniz polisi tarafından sudan çıkarıldı.

        Olay, saat 15.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Lara Sahili'nde meydana geldi. Yakınları ile serinlemek için denize giren Nuri Göncü, bir süre açıldıktan sonra dönemedi. Akıntıya kapılan Göncü, çevresindekilerden yardım istedi. Göncü'nün boğulma tehlikesi geçirdiğini görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından harekete geçen Sahil Güvenlik ekibi ve deniz polisi, Göncü'yü kurtarıp, botla Yat Limanı'na çıkardı. Burada bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk sağlık kontrolü yapılan Göncü, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2021-07-06 16:27:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler