Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemer’de, bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan “2. Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı” 1216 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

        Kemer Belediyesi’nin ev sahipliğinde, “Sahilde Sanat Var” sloganıyla yapılacak olan etkinlik, Selçuk Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Kültür Derneği, Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB), Ifarts Organizasyon iş birliğince gerçekleştirilecek.

        Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Öğretim Üyesi Doç Dr. Mehmet Ali Eroğlu’nun koordinatörlüğünde yapılacak olan etkinlikte farklı akademisyen ve öğrenci gruplarının farklı sanat dallarından oluşan çalışmalar yapacak.

        Çalıştay kapsamında birçok akademisyen ve öğrenciyi Kemer’de ağırlayacaklarını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Başkan Topaloğlu, “Sanatın, sanatçının ve sanatseverlerin bir arada olacağı bir çalıştaya ev sahipliği yapacağız. Birçok sanatsal çalışma burada sergilenecek ve öğrenciler eğitim alacak. Tüm sanatseverleri de bu çalıştayda görmeyi ümit ediyoruz.” dedi.

        Doç Dr. Eroğlu ise çalıştayın etkinlik kapsamında güzel sanatların birçok alanından akademisyen, öğrenci ve sanatseverin katılımı ile gerçekleşeceğini söyledi. Çalıştayda, resim, heykel, geleneksel Türk sanatları, seramik, moda ve birçok alanda atölye çalışmalarının da gerçekleşeceğini anlatan Eroğlu, uzun bir pandemi süreci sonrası sanatın, sanatçının ve sanatseverlerin bir arada olacağı “2. Kemer Yaz Sanat Kampı & Kültür Sanat Çalıştayı”na tüm sanatseverleri beklediklerini kaydetti.

        Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanında yapılacak olan çalıştay, 16 Temmuz'da sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler