Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKANÖmer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde ablasına kıyıda fotoğraf çektirdikten sonra denize giren lise öğrencisi Barış Alagöz (15) kayboldu. Barış Alagöz'ün bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

        Manavgat'ın Evrenseki sahilindeki halk plajına dün saat 18.00 sıralarında gelen İMKB Ticaret Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan Barış Alagöz, girdiği denizde kayboldu. Haber verilmesi üzerine gece boyunca Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleriyle bölgede bulunan su sporları firmalarının personeli tarafından yapılan aramalardan sonuç elde edilemedi. Barış Alagöz'ün bulunması amacıyla Jandarma Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik Arama Kurtarma, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve helikopter destekli arama çalışmaları devam ediyor.

        Sırtköy Mahallesi'nde oturan Barış Alagöz'ün dün ablasıyla birlikte denize girmek için geldiği, ablasına kıyıda hatıra fotoğrafı çektirdiği ve ardından denize girip kaybolduğu öğrenildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKANÖmer KARÇA

        2021-07-13 12:07:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler