Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YANGIN NEDENİYLE DÜĞÜNLER DE İPTAL OLDU

        Tüm Türkiye'yi acıya boğan ve 10 günlük sürede çok büyük ormanlık alanla, 59 mahallede çok sayıda ev, ahır, depo ve iş yeriyle, binlerce canlının yaşamını yitirdiği yangında, 28 Temmuz itibarıyla yangın bölgelerindeki düğün rezervasyonlarının tamamı iptal edildi. Irmak Kır Düğün işletmesi müdürü Ferhat Duran, bölgedeki afetten dolayı 10 günlük zaman zarfındaki tüm düğünleri iptal ettiklerini belirterek, "Tabii ki acının içinde düğün yapmak kolay bir şey değil. Ertelediğimiz düğünler oldu, iptal edenler oldu. Böyle bir konumda burada düğün yapamayacağımızı söyledik. Onlar da sağolsun anlayış gösterdiler ve erteledik. Eylül sezon sonu itibarıyla, 15 gün sonrasına ertelenenler oldu. İçerideki tarihlerin uygunluğuna göre yeniden düzenlendi" dedi.

        KISIK SESLİ MÜZİK KARARI

        Düğün rezervasyonu olanlardan bazılarının, bölgelerde evi yananlar olduğunu da belirten Duran, "Onlar zaten ileri tarihe attı veya iptal etti. Onların verdiği ücretleri iade ettik. Bölgesel mekan sahipleri olarak da bir toplantı yaptık geçen hafa cuma günü. Bundan sonra yapılacak düğünleri de kısık sesle ve daha az zaman içinde planlıyoruz. Müzik kısık olacak. Süre olarak 21.00'de başlayıp, bir  iki saate bitirilecek" diye konuştu.

        Mehmet ÇINARAdem AKALAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya / Manavgat Mehmet ÇINARAdem AKALAN

        2021-08-08 12:21:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler