Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE PAKDEMİRLİ MANAVGAT´TA

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28 Temmuz´da başlayıp, 10´uncu gününde söndürülen büyük Manavgat yangınının ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Manavgat´a geldi.

        Manavgat Gençlik Merkezi´nde oluşturulan Afet Yönetim Merkezi´nde yapılan çalışmalarla ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya bakanlar Çavuşoğlu ve Pakdemirli´nin yanı sıra Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ile ilgili kurum yöneticileri katıldı. Toplantıda bakanlar Çavuşoğlu ve Pakdemirli´ye, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.Mithat ABAKAN- Ömer KARÇA/MANAVGAT(Antalya), (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKANÖmer KARÇA

        2021-08-13 19:24:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler