Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin, üniversite adaylarının doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ hizmetinden 500 öğrenci yararlandı.

        Kepez Belediyesi, 2021 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gençlerin tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmeleri için ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ günleri düzenledi. Kepez Belediyesi’nin uzman eğitimciler eşliğinde, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 6 Ağustos’ta başlayan danışmalık hizmeti, 13 Ağustos’ta sona erdi. Üniversite Tercih Danışmanlığı hizmetinden 8 günde 500 öğrenci yararlandı. Adayların puan, başarı sıralaması ve üniversite kontenjanı gibi kriterlere göre tercihlerini yapabilmelerine destek olan eğitimciler, gençleri seçtikleri meslekler ve üniversiteler konusunda da bilgilendirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler