Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Serik ilçesinde montaj için gittiği 3 katlı villanın çatısından düşen Fadıl Setirek (45) yaşamını yitirdi.

        Kadriye Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında çatı montajı için gittiği 3 katlı villada, işini bitirip merdivenle inmeye çalışan usta Fadıl Setirek, dengesini kaybederek 3'üncü kattan beton zemine düştü. Durumu fark eden arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin müdahale ettiği Fadıl Setirek, ambulansla götürüldüğü özel hastanede yaşamını yitirdi. Fadıl Setirek'in cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Evli ve 3 çocuk babası Fadıl Setirek'in cenazesi, bugün ailesine teslim edildi. Setirek'in, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2021-08-29 17:26:34

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler