Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'KULÜBÜMÜZLE İLİŞİĞİ KESİLDİ'

        Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, bir öğrencisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet edilen jimnastik antrenörü Sara Staykova'nın, savcılığın kararından sonra işine son verildiğini açıkladı. Kulüp adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Geçtiğimiz mayıs ayında kulübümüz jimnastik takımı antrenmanı sırasında yaşanan talihsiz olay nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Olayın ardından takımımız antrenörlerinden Sara Staykova'yla, gerekli görüşmeler yapılmıştır. Kendisinin olayı kesin bir dille reddetmesi ve bazı velilerimizin de `olumlu´ görüşleri doğrultusunda Staykova takımımızla birlikte çalışmalara devam etmiştir. Bu kararı almamızda, Sara Staykova´nın, milli takım antrenörlüğüne kadar yükselen başarısı ve velilerimizin olumlu görüşleri etkili olmuştur. Ancak yaşanan olayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı´nın antrenörün suçunu sabit görmesi nedeniyle Sara Staykova´yla kulübümüz arasındaki ilişki sona erdirilmiştir."DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Süleyman EKİN

        2021-09-23 17:33:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler