Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Alanya içesinde eski taş evin mutfak kısmında meydana gelen göçükte 1 kişi yaralandı.

        Olay, saat 17.00 sıralarında Alanya'nın Sapadere Mahallesi Nebiler mevkiinde meydana geldi. Eski olduğu öne sürülen evin mutfak kısmı içerisinde 2 kişi bulunduğu sırada henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Çökme sonucu enkaz altında kalan Yusuf Könter yaralandı. Könter, sağlık ekipleri tarafından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürülerek tedaviye alındı. Olay anında evin içerisinde bulunan Ali Könter ise yara almadan kurtuldu.

        Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Alanya Engin ANAK

        2021-09-30 19:31:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler