Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Berberler Odası, Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin "Çevremi Temizliyorum, Suyumu İçiyorum" projesine destek olarak bin 500 adet su hediye etti.

        Projede öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren Okul Müdürü Mehmet Hanifi İnce, bu süreçte öğrencilerin doğaya karşı sorumluluk duygularının da gelişeceğine olan inancını belirtti. Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun ise Oda olarak bu tip projelere kayıtsız kalmadıklarını söyledi. "Doğal yaşamı temsil eden, temizliğin sembolü mesleğimizin vazgeçilmezi suyun önemini de vurgulayan bu projeye destek olmaktan çok mutluyum" şeklinde duygularını dile getiren Uzun, öğrencilerin hijyen kurallarına uyarak proje kapsamında topladıkları her beş boş pet şişeye karşılık bir su hediye etti.

        Projenin başladığı 04 Ekim tarihinden itibaren okulda 1263 adet kapaklı boş şişenin toplanıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler