Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Alanya ilçesinde aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, fuhuşa teşvik ve hırsızlık suçundan aranan 2 şüpheli yakalandı.

        Alanya Asayiş Büro Amirliği görevlilerinin ilçede aranan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmalarda, Güllerpınarı Mahallesi'nde bulunan bir otelde fuhuşa teşvik suçundan aranması olduğu belirtilen İ.D., operasyonla yakaladı. Yapılan kontrollerde İ.D.'nin 12 yıl 6 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Çalışmalar kapsamında Güzelyalı Caddesi'nde bulunan bir kafede gerçekleştirilen genel bilgi toplama (GBT) sorgusunda ise hırsızlık suçlarından 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Ö.İ. isimli şüpheli de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler