Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Serik ilçesinde işitme engelli Nihal Babayiğit'ten (21), pazar gününden beri haber alınamıyor.

        Serik'te annesi Derya Babayiğit ile yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, pazar günü öğle saatlerinde, anneannesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Kızlarından haber alamayan aile, polise başvurdu. Nihal'in dün Antalya Otogarı yakınında bir kadınla görüldüğü haberini alan aile, aramalarına rağmen kızlarına ulaşamadı. Sosyal medya aracılığıyla tanışıp görüştüğü gençten şüphelenen aile, Batman'daki gencin ailesine ulaştı. Gencin yakınlarının Nihal'in, Batman'da olmadığını belirtmesi üzerine Babayiğit ailesi kızlarını bulmak için araştırmaya devam etti.

        Anne Derya Babayiğit, "Dün kızımı otogarda görmüşler. Kızımın bulunmasını istiyorum. Terminalde kızımın yanında bir kadın varmış. Sadece bunu biliyoruz. 3 gündür haber alamadık. Kızım sürekli evdeydi. Dışarıya çıkan bir çocuk da değildi. Polise kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.DHA-Genel Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2022-01-18 13:50:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler