Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engin ANAK / ALANYA,(DHA)Corendon Alanyaspor, Arsenal'den İzlandalı kaleci Runar Alex Runarsson ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. 

        Süper Lig ekiplerinden Carendon Alanyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Akdeniz temsilcisi, Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in İzlandalı file bekçisi Runar Alex Runarsson'u 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. İzlandalı kaleci için Alanyaspor Cengiz Aydoğan tesislerinde imza töreni düzenlendi. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Arsenal takımından kaleci Alex Runarsson'u 1 yıllık kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Kendisi İzlanda Milli Takımında da forma giyiyor. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Önemli bir takımdan geldi. Aramıza 'hoş geldin' diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

        RUNARSSON: UMARIM ALANYASPOR İÇİN FAYDALI OLURUM

        Takıma faydalı olmak istediğini belirten Runar Alex Runarsson, "Burada olduğum için çok mutluyum. Uzun süredir görüşme halindeydik. Kulüpten içeriye adım attığım andan itibaren inanılmaz bir sıcak karşılama vardı. Takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım Corendon Alanyaspor için faydalı olurum. Taraftarlarımız bizi desteklesinler. Biz de sahada onlar için en iyi sonuçları almaya çalışacağız" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Açıklamalar

        DetaylarDHA-Spor Türkiye-Antalya / Alanya ENGİN ANAK

        2022-08-16 00:45:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler