Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF 2023 SINAV GİRİŞ BELGELERİ | Açıköğretim 2023 AÖF sınavları ne zaman, nasıl yapılacak, sınavlar online mı, yüz yüze mi olacak?
        1

        AÖF bahar dönemi sınavlarında geri sayım sürüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) vizelerine kısa bir süre kala 2023 AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı. AÖF bahar dönemi sınav tarihleri netlik kazanırken, sınavların online mı, yüz yüze mi yapılacağı gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Peki, "AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman, nasıl yapılacak, sınavlar online mı, yüz yüze mi olacak?" İşte 2023 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri...

        2

        AÖF BAHAR SINAVLARI NE ZAMAN?

        AÖF bahar dönemi sınavları 15 - 16 Nisan 2023 tarihleri arasında, dönem sonu final sınavları ise 27 - 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos 2023'te düzenlenecek.

        3

        ONLİNE SINAV NASIL YAPILIYOR?

        AÖF tarafından, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi online sınavları, okul ortamından yapılab sınavlar ile benzer şekilde düzenleniyor. Sınavlara aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak için öğrenci numarası - şifre veya e- Devlet seçeneği ile giriş yapılıyor. Ders geçme notu ise 35 ve çıkan sorular her dersten 20 soru, 30 dakika şeklindedir.

        4

        AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELGELERİ YAYINLANDI!

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavının giriş belgeleri yayınlandı.

        AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

        Bahar Dönemi Ara Sınavları Çevrimiçi (Online) olarak https://esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş bilgisine 31 Mart tarihinden itibaren öğrenci sayfanızdan erişebilirsiniz.

        6
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ