Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak? AÖF sınav tarihleri: 2023 Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları online mı yüz yüze mi olacak?
        1

        Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 11 ilimizde derin yaralar açan Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle bahar döneminin uzaktan olacağını bildirdi. Eğitim uzaktan devam ederken gözler "AÖF sınavları online mı olacak?" sorusuna çevrildi. İşte 2022-2023 bahar dönemi AÖF vize sınav tarihleri ile ilgili detaylar...

        2

        AÖF BAHAR SINAVLARI NE ZAMAN?

        AÖF bahar dönemi sınavları 15 - 16 Nisan 2023 tarihleri arasında, dönem sonu final sınavları ise 27 - 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz okulu sınavları ise 19 Ağustos 2023'te düzenlenecek.

        3

        AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

        Bahar Dönemi Ara Sınavları Çevrimiçi (Online) olarak https://esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş bilgisine 31 Mart tarihinden itibaren öğrenci sayfanızdan erişebilirsiniz.

        4

        ONLİNE SINAV NASIL YAPILIYOR?

        AÖF tarafından, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi online sınavları, okul ortamından yapılab sınavlar ile benzer şekilde düzenleniyor. Sınavlara aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak için öğrenci numarası - şifre veya e- Devlet seçeneği ile giriş yapılıyor. Ders geçme notu ise 35 ve çıkan sorular her dersten 20 soru, 30 dakika şeklindedir.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ