Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI mı? 2023 Anadolu Üniversitesi final sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? (AÖF sonucu sorgulama ekranı)
        1

        Tamamlanan AÖF final sınavlarının açıklanması bekleniyor. Binlerce öğrenci Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi duyurularını takip ederken "2023 AÖF final sınavları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte güz dönemi AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı kritik tarih...

        2

        AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILIDI?

        2022-2023 yılı AÖF sınav tarihleri, yayımlanan akademik takvimle birlikte belli oldu. Takvime göre; güz dönemi final sınavları ise 21 - 22 Ocak 2023 tarihleri arasında yapıldı.

        3

        AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları 21 ve 22 Ocak 2023 tarihlerinde uygulandı. AÖF final sınavı soru ve cevap anahtarı sınavın ardından açıklandı.

        AÖF CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıllar göz önüne alındığında sonuçların sınavın ardından 10-15 gün içinde açıklanması bekleniyor. Buna göre AÖF final sınavı sonuçlarının Şubat ayının ilk haftasına kadar açıklanması bekleniyor.

        AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        FİNAL SINAVLARI %70 ETKİ EDECEK

        Açıköğretim Fakültesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri başarıyla vermeleri için vize ve final ortalamalarının otuz beşden yukarı olması gerekmektedir. Güz yarıyılı sınavlarında başarısız olan öğrenciler için bahar yarıyılının da sona ermesiyle yaz okulu sınavları organize edilecek. Yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023’de yapılacak.

        6

        AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

        Anadolu Üniversitesi güz yarıyılının sona ermesinin ardından bahar dönemi başlayacak. Bahar döneminde öğrenciler ara sınav ve dönem sonu sınavlarına katılacak. Yayınlanan takvime göre vize sınavları 15-16 Nisan 2023’de, dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ