Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AÖF yaz okulu kayıt tarihi sona erdi mi, uzatıldı mı? 2022 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okuluna kimler girebilir?
        1

        AÖF yaz okulu kayıtlarının 27 Haziran tarihinde başlamasının ardından başvuruların ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. AÖF yaz okuluna kayıt yaptıranlar sınav tarihlerini beklemeye başladı. Peki AÖF yaz okulu kayıt tarihi sona erdi mi, uzatıldı mı? ? 2022 AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

        2

        AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ SONA ERDİ Mİ, UZATILDI MI?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim destek sistemi tarafından yayınlanan bilgiye göre 2021-2022 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtları 27 Haziran- 01 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapıldı.

        Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 01 Temmuz 2022 tarihinde saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir. 01 Temmuz 2022 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve yaz okulu kayıt işlemi yapılmayacaktır. Yaz okulu kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

        3

        AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav takvimine göre yaz okulu sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

        4

        AÖF YAZ OKULU SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

        Destek sistemi tarafıdan yapılan açıklamada, "Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir." ifadelerine yer verildi.

        5

        AÖF YAZ OKULU SINAVI TEK OTURUM MU OLACAK?

        Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu tek sınav üzerinden yapılır ve başarı katkısı %100'dür. Sınavda her ders için 20 soru sorulmaktadır, sınav süresi ise 30 dakikadır. Geçme notu 35'tir. Sınav sisteminde 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ