Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Açık Lise AÖL sınav tarihleri 2022: MEB ile Açık Lise AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak? AÖL online mı yapılacak ve sınav tarihi açıklandı mı?
        1

        Açık Lise sınavının gerçekleştirilmesine az bir süre kala sınav ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Liseyi açıktan okuyan öğrenciler AÖL 3. dönem sınavlarının ne zaman olacağını araştırıyor. AÖL sınav tarihleri için gözler Milli Eğitim Bakanlığı açıklamalarına çevrildi. Peki, Açık Lise sınavları ne zaman? İşte, 3. dönem AÖL sınav tarihleri 2022 hakkında merak edilenler...

        2

        AÖL SINAVLARI NE ZAMAN 2022?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen 3. dönem Açık Lise sınavları Temmuz ayında yapılacak. MEB 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre Temmuz ayında düzenlenecek olan AÖL sınavlarının Temmuz ayının hangi gününe denk geldiği henüz açıklanmadı.

        3

        AÖL SINAVLARI ONLINE MI YAPILACAK?

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan sınav takvimine göre AÖL sınavları e-Sınav olarak gerçekleştirilecek. Aksi bir açıklama geldiği takdirde haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.