Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Arda Turan, Berkay olayıyla Avrupa'nın da gündemine oturdu! - Futbol Haberleri
        1

        Geçen sezon devre arasında Medipol Başakşehir'e kiralanan Arda Turan, Berkay olayıla yeniden gündeme geldi. Avrupa'daki birçok yayın organı Arda Turan'ın olayını haberleştirdi.

        2

        İspanya'da yayın yapan El Mundo Deportivo, Arda Turan'ın Berkay'la yaşadığı olaya geniş yer ayırdı. El Mundo Deportivo, haberi, "Arda Turan, ünlü şarkıcının burnunu kırdı" başlığıyla verdi.

        3

        Fransa'daki RMC Sport da Arda'nın olayını haberleştirirken El Mundo Deportivo gibi "Arda Turan, ünlü şarkıcının burnunu kırdı" ifadelerini başlığa taşıdı.

        4

        Football Espana, Arda Turan'ın olayını manşete taşırken "Arda Turan saldırı iddialarını reddetti" ifadelerini kullandı.

        5

        Romanya basını, bir dönem Barcelona’da forma giyen Arda Turan’ın uzun süredir cezalı olduğu için forma giyemediği dönemde yaşamış olduğu bu olayı, Arda Turan’ın düşüşü olarak okuyucularına sundu.

        6

        İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca da Arda Turan haberini "Arda Turan, İstanbul'da ünlü bir şarkıcının burnunu kırdı" başlığıyla duyurdu.

        7

        Katalan gazetesi Sport, Arda'nın olayını "Arda Turan, ünlü Türk şarkıcıya saldırdı" diyerek haberleştirdi.

        8

        Almanya'da yayın yapan Spox ise "Barcelona'nın eski yıldızı Arda Turan, şarkıcı Berkay'la kavga ettiğini doğruladı. İddilara göre Arda, şarkıcının burnunu kırdı" ifadelerini kullandı.

        9

        İspanyol Gazeteci Alfredo Martinez de Berkay olayı için "Arda Turan, Barcelona tarihinin en kötü transferiydi" yorumunda bulundu.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ