Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Arda Türkmen ile evlilik kararı alan Melodi Elbirliler bekarlığa veda etti - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık bir yıldır birlikte olan Arda Türkmen-Melodi Elbirliler çifti, 22 Eylül'de evleniyor. Hayatlarını birleştirmeye hazırlanan ikiliden Elbirliler, önceki gün Karaköy'deki bir mekanda bekarlığa veda partisi düzenledi.

        2

        Sosyal medya fenomenini mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı. Akşam yemeğinin ardından gece geç saatlere kadar arkadaşlarıyla birlikte eğlenen Melodi Elbirliler, kutlamadan fotoğrafları Instagram'dan paylaştı.

        3

        Beyaz renkli mini gösterişli elbisesi ile objektif karşısına geçen Elbirliler, karelerine, "Bazı bekarlıklara 'bay bay' dendi. Fotoğraflar bir süre bitmeyecek gibi..." notunu düştü.

        4

        "GELİNLİĞİMİ DE ALDIM"

        Geçtiğimiz ay Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Melodi Elbirliler, evlilik hazırlıklarını tamamladıklarını duyurmuştu.

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Elbirliler, "Düğün tarihini belli ama paylaşmak istemiyorum. Bu yaz ayı içinde diyebilirim. Hazırlıklar tamamladı. Gelinliğimi de aldım." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "İYİ Kİ DOĞMUŞ, İYİ Kİ BENİM OLMUŞ"

        Sosyal medya fenomeni, 46 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!" sözleriyle kutlamıştı.

        6

        "40'LARA GELMEYİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM"

        Türkmen ise takipçilerinden gelen mesajların ardından, "46 oldum... 40’lara gelmeyi hayal bile edemezdim, 45 olunca 'Vay be!' dedim, 46 olunca artık daha da bir şey diyemiyorum. Hayatta her şeyin başı sağlık... Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim." paylaşımında bulunmuştu.

        7

        MELODİ ELBİRLİLER HAKKINDA

        1991 yılında İzmir'de doğan Melodi Elbirliler, sosyal medyada 'Güzellik bloggeri' olarak tanınıyor. Instagram'da 543 bin takipçisi bulunan Elbirliler, makyaj videoları yayınlıyor. Şef Arda Türkmen ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Melodi Elbirliler, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ