Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan iline yeni atanan Vali Hüseyin Öner, Posof ilçesini ziyaret etti.

        Hükümet konağı önünde Kaymakam Murat Mete, Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve diğer ilçe memurları tarafından karşılanan Vali Hüseyin Öner karşılayanlarla selamlaştıktan sonra Posof Kaymakamlık makamında mülki amirlerle beraber toplantı yapıldı.

        Belediye Başkanı Ulgar ve diğer ilçe mülki idarecilerinin de katıldığı toplantıda il ve ilçelerdeki faaliyetlerden konuşuldu. Posof Belediyesini de ziyaret eden Vali Öner, Başkan Ulgar’dan belediyenin faaliyetleri ve sıkıntıları hakkında bilgiler aldı.

        Vali Hüseyin Öner, belediye düğün salonunda muhtarlarla da toplantı yaparak muhtarların sıkıntılarını dinledi. 49 köy ve ilçe muhtarlarının bulunduğu toplantıya il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe tarım yetkilileri ve diğer yetkililer de katıldılar.

        Vali Öner ve beraberindekiler, Posof’ta yeni açılan tekstil atölyesini de gezdikten sonra Türkgözü Sınır Kapısı’nı da ziyaret ederek bilgiler aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler