Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Erzurum’da 1115 Kasım tarihleri arasında yapılan Short Track (sürat pateni) yarışmalarında il adına katılım sağlayarak dereceye giren öğrencileri, makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi.

        Başarılı sporcularla sohbet ederek, başarıların dolayı kutlayan Vali Öner, “Sporcularımızı, bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlimizde bu spor dalıyla ilgili bir altyapı olmamasına rağmen önemli başarı elde ettiler. İlimizde spor altyapısını geliştirme adına bizde Valilik olarak bir buz pateni pisti yapıyoruz. İhalesini tamamladık, inşallah yapımı bitince modern bir tesis olarak gençlerimize, çocuklarımıza hizmet verecek. Bu yatırımlarla birlikte sporcularımız yeni başarılar elde edeceklerine inanıyoruz” dedi.

        Kabulde, İl Gençlik Spor Müdürü Bilent Akar ve spor hocaları da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler