Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda ısınma sisteminde dönüşüm çalışmaları sürüyor.

        İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilimizdeki doğalgaz hattının geçtiği bölgelerdeki okulların dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

        Göle ilçe merkezindeki tüm ilk ve orta öğretim okullarının bu kış sezonunda doğalgazla ısınacağını belirten Bulut, şunları kaydetti:

        "Bu konuda gerekli ödenek ayrıldı. En kısa sürede çalışmalarımız başlayacak. Bizler eğitim ve öğretimin en verimli olması ve bu şekilde sürmesi için çabalıyoruz. Göle ilçe merkezindeki tüm okullarımız bu kış sezonunda doğalgaz ile ısınacak. Ardahan’ımız için çok önemli olan bu kaynağın aktarılmasını sağlayan başta Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, vesile olan Milletvekili Orhan Atalay ve doğalgaz ihalelerini hızlandırarak bu süreci destekleyen Vali Hüseyin Öner’e şükranlarımı arz ederim.’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler