Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'in Arhavi ilçesinde akşam saatlerinde orman yangını çıktı. Yaklaşık 10 dönümlük çamlık alanda meydana gelen yangını söndürmek için ekip çalışma başlattı.

        Artvin’in Arhavi ilçesi Hacılar Mahallesi CİHA bölgesinde bulunan ormanlık alanda akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın meydana geldi. Yangını fark eden köylülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda orman işçisi, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Büyük bir kısmı çamlıktan oluşan alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle yaklaşık 10 dönümlük alana yayıldı. Yangını haber alır almaz olay yerine giden Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurtdoğlu, yangının akşam saatlerinde Hopa ilçesine sınır olan, Hacilar Mahallesi CİHA bölgesinde bulunan ormanlık alanda meydana geldiğini ifade etti. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Kurdoğlu, “Yangının büyümeden kontrol altına almaya çalışıyoruz. Umarım kısa sürede kontrol altına alınır” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler