Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nusret DURUR/YUSUFELİ (Artvin), (DHA) ARTVİN´in Yusufeli ilçesinde, esnafın sahiplendiği sokak köpeği ve yavru kedinin bir arada olması, görenlerin ilgisini çekiyor. Yavru kedi, sokağın maskotu haline gelen köpeğin yanından ayrılmıyor. 

        İlçe merkezinde bulunan İnönü Caddesi´nde başıboş gezen sokak köpeğini, yakın zamanda çevre esnafı sahiplenerek, yiyecek ve su vermeye başladı. Sokağın da maskotu haline gelen köpeğin, yanında anne kedi olmayan yavru kediyle oynaması dikkat çekti. Kedinin, köpeğe sökülüp, süt emmeye çalışması ise gülümsetti. Bunun üzerine köpeğin de yavru kediyi yalayıp, temizlediği görüldü. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. DHA-Genel Türkiye-Artvin / Yusufeli Nusret DURUR

        2020-08-05 11:44:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler