Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Asena Demirbağ'dan 'Ahmet Dursun'a olay gönderme! - Magazin Haberi
        1

        2019'da Paris'te nikah masasına oturan eski futbolcu Ahmet Dursun ile Asena Demirbağ, geçtiğimiz yıl kasım ayında yollarını ayırmıştı.

        2

        Önceki gün Instagram hesabı üzerinden merak edilenlerini paylaşan Demirbağ, takipçilerinin 'ayrılık' sorularına verdiği yanıtla gündem oldu.

        3

        "NEDEN AYRILDIĞIMIZA ANLAM VEREMEDİM!"

        "Gecelerce düşündüm... Neden ayrıldığımıza anlam veremedim!" diyen Asena Demirbağ, bir sosyal medya kullanıcısının, "Kızın çok güzel 'Keşke evlenmeseydim' diyor musun?" şeklindeki soruya "Keşke adam gibi biriyle evlenseydim' diyorum. Lidya'm iyi ki var." cevabını verdi.

        4

        "HER ŞEY KIZIM İÇİN!"

        Demirbağ, bir başka takipçisinin "Ayrılık ile ilgili kızınıza nasıl yaklaşıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi:

        Her ne olursa olsun o konuda bir kısıtlama koymam. Her şey kızım için! Onun için en iyisi ne olacaksa onu yaparım her zaman. Karşı taraf hak etmese de...

        5

        "RAHATSIZ OLAN OYDU!"

        Ayrıca Ahmet Dursun ile aynı ortamda bulunma zorunluluğu hissetmediğini ifade eden Asena Demirbağ, eski eşi için, "Varlığıyla bir şey ifade etmeyen biri yokluğuyla hiçbir şey ifade etmez. Rahatsız olan oydu! Aksi olsa kim ailesini bırakır? Benim sevgim kızıma fazlasıyla yeter." dedi.

        6

        AYRILIK SONRASI SESSİZ KALDI

        Öte yandan Ahmet Dursun ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. İkili, kızları Lidya'yı 2020'nin Mart ayında kucağına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ