Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ashley Graham egzersiz rutinlerini ihmal etmiyor - Magazin haberleri
        1

        Moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, önceki gün Kaliforniya sokaklarında görüntülendi.

        2

        Bir pilates stüdyosundan çıkan Graham, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinde bile görünümünü korumak için egzersizlerini ihmal etmiyor.

        3

        Adeta siyahlara bürününen 33 yaşındaki model, kendisini görüntüleyen fotoğrafçılara gülümseyerek karşılık verdi. Daha sonra otomobiline binen Ashley Graham, evinin yolunu tuttu.

        4

        BİR ÇOCUĞU VAR

        Graham, 2010 yılında yönetmen Justin Ervin ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl ocak ayında oğulları Isaac'i kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        5

        KİTAP ÇIKARDI

        Kıvrımlı hatlarıyla bikini ve iç çamaşırı modeli olarak da kendini kabul ettiren Graham, A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like (Yeni Bir Model: Kendine Güven, Güzellik ve Güç Gerçekte Neye Benzer) adlı bir kitap çıkarmıştı.

        6

        Ashley Graham, kitabında moda dünyasının dayattığı kalıplara uymak için hayatlarını zindana çevirmek yerine insanların kendilerini oldukları gibi sevmeleri gerektiğini ifade etmişti.

        7

        "BEDENİNİZİ OLDUĞU GİBİ SEVİN"

        Başlangıçtan bu yana sıfır beden modellerin poz verdiği Sports Illustrated'a kapak pozu veren ilk kıvrımlı model olma özelliğini taşıyan Ashley Graham, uzun bir süredir kadınlara yönelik olarak düzenlenen "kendi bedeninizi olduğu gibi sevin" kampanyalarında da aktif olarak görev alıyor.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ