Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ashley Graham New York gecelerinde - Magazin haberleri
        1

        Anne olmak için gün sayan büyük beden model Ashley Graham, New York'ta bir davete katıldı.

        2

        Graham, moda ödülleri gecesinde boy gösterdi.

        3


        Graham, 2010 yılında film yönetmeni Justin Ervin ile evlenmişti.

        4

        Ünlü oyuncu kısa bir süre önce Gwyneth Paltrow'un Goop adlı internet sitesine canlı yayın konuğu olan Graham, 10 yıldır birlikte olduğu kocasıyla tanışıncaya kadar sürdürdüğü yıpratıcı ilişkilerden de söz etmişti.

        Başına gelenler yüzünden annesinin kendisine, "ya kiliseye gidersin ya da rehabilitasyon merkezine" dediğini anlatan Graham, "Bir alkolik olmadığımı düşündüm. Bu yüzden de rehabilitasyona girmek yerine kiliseye gitmeyi tercih ettim" diye konuştu.

        Şu an evli olduğu Justin Ervin ile de o dönemde tanıştığını söyledi Graham. Başlarda onun da tıpkı eski sevgilileri gibi "ucuz" bir adam olduğunu düşündüğünü de itiraf etti.




        5

        Ama olup bitenler onu yanılttı. "Tanıştıktan ve görüşmeye başladıktan bir ay sonra Justin bana kendine bir eş aradığını söyledi. Daha sonra da evlenmeye karar verdik "diye anlattı o dönemi.

        Graham, erkekler konusunda arka arkaya hata yapmasının nedenini de, "Flört ettiğim erkeklerle çok kısa sürede yatağa girdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum" diye anlattı.

        6

        Graham yaşadığı bu kötü tecrübelerin ardından evleninceye kadar kimseyle cinsel anlamda birlikte olmamaya karar verdiğini de anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ