Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ashley Judd: Annem Ashley Judd'ın intiharının ardından şüpheli gibi hissettirildim! - Magazin haberleri
        1

        Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve ünlü oyuncu Ashley Judd, geçtiğimiz sene Bonobo (Cüce şempanze) koruma programı kapsamında gittiği Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde bir kaza geçirip, bacağını dört yerden kırmıştı.

        Uzun süre tek başına yardım bekleyen ve tam 55 saatte hastaneye ulaştırılan aktris, iç kanama tehlikesi geçirmişti. Güney Afrika'da bir hastanede tedavi altına alınan Judd, nisan ayında da müzisyen annesi Naomi Judd'ın acısıyla sarsılmıştı.

        2

        "ANNEM BİR SİLAHLA İNTİHAR ETTİ"

        Mayıs ayında katıldığı 'Good Morning America' programında annesinin intiharıyla ilgili konuşan 54 yaşındaki oyuncu, "Annem bir silahla intihar etti. Bu, paylaşmaktan çok rahatsız olduğumuz bir bilgi." demişti.

        3

        Judd, ayrıca depresyon, anksiyete, panik atak, ödem, kellik, titreme ve intihar düşünceleri gibi ruhsal rahatsızlıklar yaşayan annesini bulan kişinin kendisi olduğunu anlatmıştı:

        Karışık bir gündü. Tennessee'deyken her gün annemle görüşür ve evine giderim, bu yüzden yine oradaydım... Ve annem bana, 'Benimle kalır mısın?' dedi; ben de 'Elbette kalırım' dedim. Daha sonra arkadaşının geldiğini haber vermek için yukarı çıktım ve annemi o halde buldum.

        4

        "BENİ SORGUYA ÇEKTİLER"

        Ashley Judd, tüm bunların ardından intihar eden annesi Naomi Judd ile ilgili kendisini sorgulayan yetkililer yüzünden "kendini bir şüpheli gibi" hissettiğini söyledi. Aktris, The New York Times'ta yayınlanan bir yazısında, polislerin geldiğini ve annesinin bedenini tuttuğu sırada ona sorular sormaya başladıklarından bahsederek, "Sanırım kendilerine öğretilen şeyi yaptılar." dedi.

        Ashley Judd, "Polisin travma içeren vakalarla nasıl başa çıkacağı ve soruşturacağı konusunda eğitilmesi gerektiği artık bilinen bir şey. Orada bulunan adamlar beni sorguya çektiler ve sanki annemin intiharında olası bir şüpheliymişim gibi hissettim." ifadelerini kullandı.

        5

        "BİRÇOK SORUYA CEVAP VERDİM"

        New York Post'ta yer alan habere göre; Judd, annesi Naomi'yi bulduğunda ölmek üzere olduğunu bildiğini, bu yüzden sadece onu rahatlatmak istediğini yazdı. Ancak Judd, o anlarda bile polisin sorularını yanıtlamak 'zorunda' hissettiğini söyledi ve ardından şu ifadeleri kullandı:

        Annemin öldüğü gün polisin ısrar ettiği dört görüşmede bana yöneltilen birçok sorgulayıcı soruya cevap verdim. Başka hiçbir gün yanıtlayamayacağım sorulardı bunlar.

        6

        Ashley ayrıca, yetkililerle yapılan görüşmeler de dahil olmak üzere, annesinin ölümüyle ilgili soruşturma dosyasının gizli kalmasını istediğinden bahsederek, "Bu son derece mahrem kişisel ve tıbbi bilgiler basına, internete veya anılarımız dışında hiçbir yere ait değildir." diye yazdı.

        7

        TEK BAŞINA SAATLERCE YARDIM BEKLEMİŞTİ

        Öte yandan Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve ünlü oyuncu Ashley Judd, geçtiğimiz sene Bonobo (cüce şempanze) koruma programı kapsamında gittiği Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde bir kaza geçirmişti.

        Tek başına saatlerce yardım bekleyen ve tam 55 saatte hastaneye ulaştırılan oyuncu, iç kanama tehlikesi geçirmişti. Güney Afrika'da bir hastanede tedavi altına alınan Judd, yaşadığı kabus gibi anları da sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı.

        8

        BABASINI DA YANINA ÇAĞIRMIŞTI

        Hastanede kendisine Güney Afrika'da da yaygın olan Covid-19 mutasyonu için test uygulandığını açıklayan yıldız oyuncu, bu arada babasını yanına çağırdığını ifade etmişti.

        Judd'ın söylediklerine göre; babası, koronavirüs aşısı olduğu için Güney Afrika'ya yanına gelebilmişti.

        9

        "ÇABALADILAR"

        Bu sorunların giderilmesinden sonra bir operasyon daha geçireceğini sözlerine ekleyen Ashley Judd, hastanedeki doktor ve hemşirelerin, sadece bedenindeki değil ruhundaki travmayı gidermek için de çaba harcadıklarını söylemişti.

        10

        "ÇARESİZ KALANLARI UNUTMAYIN"

        Judd, daha sonra bir hava ambulansıyla 22 saat süren dört aktarmalı uçuş gerçekleştirdiklerini dile getirmişti.

        Ashley Judd, sağlık konusunda seçeneksiz kalanları, korku içinde ve yalnız kalanları unutmamak gerektiğini de takipçilerine hatırlatmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Splash News, Reuters.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ