Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ashley Judd son durumuyla ilgili açıklama yaptı - Magazin haberleri
        1

        Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve ünlü oyuncu Ashley Judd, Bonobo (cüce şempanze) koruma programı kapsamında gittiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde beklenmedik bir kaza geçirdi.

        Ormanda düşerek, bacağını dört yerden kıran Judd, adeta film gibi bir operasyonla kurtarıldı.

        2

        Karanlıkta bir ağaca takılıp, düştüğünü ve bunun sonucunda bacağını kırdığını söyleyen ünlü oyuncu, yardım gelmesini beklerken şoka girdi.

        Ashley Judd, talihsiz kazadan tam 5 saat sonra, kendisini yerlilerin hiçbir profesyonel yardımın ulaşmadığı ıssız ormanda bulduğunu açıkladı.

        3

        ÜNLÜ OYUNCUDAN HABER VAR

        Uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından 55 saat sonra Güney Afrika'da bir hastanede tedavi altına alınan Judd, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri duyurdu.

        52 yaşındaki Ashley Judd, Instagram sayfasında yer verdiği paylaşımda, kendisine uygulanan tedavileri ve hastanede yaşadıklarını anlattı.

        4

        SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

        Judd, Johannesburg'daki Sunninghill Hastanesi'ne ulaştığında bacağının gerçekten çok kötü durumda olduğunu, hiçbir canlılık belirtisi göstermediğini anlattı. Oyuncu kendisini sağlığına kavuşturmak için ellerinden geleni yapan sağlık çalışanlarının görüntülerini paylaşarak teşekkür etti.

        5

        Hastaneye ulaştığında kan nakline ihtiyacı olduğunu belirten ünlü isim, fotoğrafını da paylaştığı Doktor Greef'in bacağındaki yumuşak doku hasarı ve şişlik geçinceye kadar bacağını stabil hale getirdiğini anlattı.

        6

        BABASINI DA YANINA ÇAĞIRDI

        Hastanede kendisine Güney Afrika'da da yaygın olan Covid-19 mutasyonu için test uygulandığını açıklayan yıldız oyuncu, bu arada babasını yanına çağırdığını anlattı. Judd'ın söylediklerine göre; babası koronavirüs aşısı olduğu için Güney Afrika'ya yanına gelebildi.

        7

        "ÇABALADILAR"

        Bu sorunların giderilmesinden sonra bir operasyon daha geçireceğini sözlerine ekleyen Ashley Judd, hastanedeki doktor ve hemşirelerin, sadece bedenindeki değil ruhundaki travmayı gidermek için de çaba harcadıklarını ifade etti.

        8

        "ÇARESİZ KALANLARI UNUTMAYIN"

        Judd, daha sonra bir hava ambulansıyla 22 saat süren dört aktarmalı uçuş gerçekleştirdiklerini ekledi.

        Judd, sağlık konusunda seçeneksiz kalanları, korku içinde ve yalnız kalanları unutmamak gerektiğini de takipçilerine hatırlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ