Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cimbom'a 35'lik dinamo! - Galatasaray'da son dakika transfer haberleri | GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        VİDAL

        Teknik Direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u oturtan Galatasaray, 48 yaşındaki çalıştırıcının orta sahaya takviye istemesinin ardından çalışmalarını hızlandırdı. Hedefteki ilk isim ise; Inter'in yollarını ayırmak istediği Arturo Vidal...

        2

        35 yaşındaki Şilili yıldız için temaslar başladı ve ilk teklif yapıldı. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya 1+1 yıllık anlaşma ve senelik 3 milyon euro önerdi.

        3

        Inter'de yıllık 7.8 milyon euro kazanan oyuncunun tek talibi Galatasaray değil... Oyuncuyla Brezilya ekibi Flamengo da ilgileniyor.

        4

        Öte yandan La Gazette dello Sport, Flamengo'nun Arturo Vidal'e yıllık 3.5 milyon dolar önerdiği ancak Galatasaray'ın transferde daha iyi şartlar sunduğunu duyurdu.

        5

        BAKAYOKO

        Özellikle defansif özellikli bir orta sahanın transferini bitirmek isteyen yönetimin önüne geçtiğimiz sezonu Milan’da kiralık geçiren Chelsea’nin oyuncusu Bakayoko’nun da geldiği ifade edildi.

        6

        Sarı-kırmızılılar, İngilizler’in son 4 sezondur kiralık olarak gönderdiği Fransız futbolcunun 6 numara pozisyonu için ideal olduğunu düşünüyor.

        10

        Geçen sezon da gündeme gelen Norveçli futbolcunun sözleşmesi bu yılın sonunda bitecek. Yönetim, önümüzdeki günlerde Solbakken için Bodo Glimt ile masaya oturacak.

        11

        YENİ GOLCÜ KİM OLACAK?

        Sarı-kırmızılı takımda forvet hattınınsa tamamen yenilenmesi bekleniyor. Gomis ve Diagne ile yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

        12

        Cenk Ergün’ün listesinde, Vedat Muriç, Umut Bozok ve Shomurodov yer alıyor.

        13

        MARCAO

        İspanyol Marca gazetesi, sarı kırmızılı ekibin savunma oyuncusu Marcao ile Sevilla arasındaki transfer gelişmelerine sayfalarında yer verdi.

        14

        Gazetede "Marcao Sevilla'yı bekliyor" başlığıyla verilen haberde Brezilyalı stoperin kariyerini İspanyol kulübünde sürdürmeye sıcak baktığı belirtilirken, Galatasaray'ın bu oyuncu için Rus Zenit St. Petersburg kulübünden gelen 15 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ