Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

KOÇ

Çeşitli seyahatler söz konusu olabilir.Eğitim alanında da çeşitli gelişmelerkaydedebilirsiniz. Bugün, ortaklaşayürütülen işlerinizde kendinizi çokşanslı hissedeceksiniz, yalnız sabırsızlığınızıiyi kontrol etmeniz gerekiyor

BOĞA

Aile hayatınız için ortak parasal harcamalarınızöne çıkabilir. Biraz dahakontrollü davranmaya özen gösterin.Mantığınızla duygularınız arasında kurmayıistediğiniz dengeyi sağlayabilir vedoğru adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER

Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanakarşı anlayışınız oldukça yüksek olacak.Eğlenceli ve kısa vadeli planlaryapabileceğiniz dolu dolu bir gün sizibekliyor. Ortaklarla yürüttüğünüz birişiniz varsa, pozitif gelişmeler olabilir.

YENGEÇ

Günlük işlerinizde rahat adımlar atmaksizin için önemli olacak. Aile hayatınızda,sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz.Yarım bıraktığınız işlerdevreye girebilir. Sevdiklerinizekarşı anlayışı elden bırakmayın.

ASLAN

Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınızkısa vadeli planlar devredeolacak. Aile yaşamında ya da profesyonelhayatta herkesin işine koşturmanızgerekebilir. Eğlenceli yönlerinizlegezmekten keyif alacaksınız.

BAŞAK

Aile hayatınızda mutluluğu yakalayabileceğiniz,ferah bir gün olacak. Maddikonularda, gününde halledilmesi gerekenlereodaklı olacağınızdan hafta başıiçin hazırlık yapabilirsiniz. Parasal işleriniziertelememeye gayret edin.

TERAZİ

Kalabalık çevrelerde, büyük organizasyonlardageçirilebilecek bir gün sizibekliyor. Yakın çevrenizdeki insanlarlakısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Özelhayatınızda sabırsızlığınızı bir kenarabırakmanız yararınıza olacak.

AKREP

Maddi konularda hayata geçirmeniziçin bekleyen projelere odaklanmak,kârlı sonuçlar getirebilir. Göz önündeolacağınız yerlerde keyfiniz yüksek olacak.Sağlığınıza, konuşulanlara ve işbağlantılarınıza özen gösterin.

YAY

Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlarabağlı kalmadan hareket etme çabasındasınız.Arkadaşlarınızla yapacağınızplanlar, gününüzü doldurabilir. Sosyalortamlarda bolca vakit geçirebilirsiniz.Gerginliklerinizi insanlara çaktırmayın.

OĞLAK

Bugün, bir süredir ertelediğiniz görevlerihalletmeniz için uygun olacaksınız.Fazla ön planda olmayabilirsiniz, olursanızda durumları iyi idare edeceksiniz.Yapılması gereken, birikmiş çok işolabilir. Pazar tatilinizi iyi planlayın.

KOVA

Grup aktivitelerinin ve renkli organizasyonlarıniçinde bulunabilirsiniz. Eğlenmeyebakın. Geleceğe dair planlarınıziçin birçok insanla bir arada olmak, işhayatındaki sorunlarınızı kolay atlatmanızayardımcı olabilir.

BALIK

Kalabalık ortamlarda rahat davranıpesnek hareket edebileceğiniz bir gün.Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda,etrafınızdaki insanlardan destek görmenizkolay olacak. Maddi konulardadengenizi korumanız gerekiyor.