Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 ATA AÖF OBS giriş ekranı ve final sonuçları sorgulama
        1

        2021 ATA AÖF sinal sınavlarının sonuçları için gözler Atatürk Üniversitesi'nden gelecek açıklamaya çevrildi. Üniversite eğitimine örgün devam edemeyen ya da ikinci üniversitesini okumak için kayıt yaptıran Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri 2021 güz dönemi final sınavlarını tamamladı. 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilen ATA AÖF sınav sonuçları araştırılıyor. Atatürk Üniversitesi AÖF, final sınavları sorularını ve cevap anahtarlarını resmi internet sitesi üzerinden erişime açtı. Bütünleme sınavları için geri sayım başlayınca ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorusu gündeme oturdu. İşte 2021-2022 Güz dönemi bitirme sınavları soruları, cevap anahtarları ve ATA AÖF sonuç sorgulama ekranı

        2

        Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavı, 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde üç oturumda yurt içinde 81 ilin tamamında bulunan 95 sınav merkezinde yüz yüze olarak gerçekleştirildi.

        3

        ATA AÖF Bütüleme sınavları 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde geçekleştirilecek. ATA AÖF final sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların en yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

        ATA AÖF resmi internet sitesinde yer alan açıklamada "Değerli Öğrencilerimiz, 05-06 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi Tercihleri sistemi açılmıştır. Diğer sınavlarda seçtiğiniz mevcut sınav merkezini değiştirmek isteyen öğrencilerimiz, Sınav Merkezi tercihlerini 02 Ocak 2022 Pazar günü saat 23.59'a kadar yapabilirler." ifadeleri kullanıldı.

        5

        Final sınavlarının tamalanmasının ardından sınav soruları ve sonuçları öpğrencilerin erişimine açıldı. ATA AÖF tarafından yapılan açıklamada "Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (29 Aralık 2021) saat 13:00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

        ATA AÖF FİNAL SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ