Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı: 2022 ATA AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! ATA AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?
        1

        ATA AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! ATA AÖF sınav yerleri giriş belgesi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ATA AÖF güz dönemi ara sınavları 26 Kasım tarihinde başlayacak. Vize sınavlarının düzenlenmesine sayılı gün kalmasıyla ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı erişime açıldı. İşte konuya ilişkin detaylar...

        2

        ATA AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

        ATA AÖF sınav giriş yerleri açıklandı ve giriş belgesi erişime açıldı.

        ATA AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLYINIZ

        Ara (Vize) Sınav Giriş Belgenize aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da ulaşabilirsiniz.

        3

        ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

        ATA AÖF sınav giriş belgeleri, "https://obs.atauni.edu.tr/" adresi üzerinden sorgulanabilecek. ATA AÖF sistemine kayıtlı olan öğrenciler, T.C kimlik numarası ve şifre bilgileriyle sınav giriş belgelerini görüntüleyip çıktı olarak alabilecek.

        4

        ATA AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

        2022-2023 eğitim öğretim yılı Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF güz dönemi akademik takvimi yayınlandı.

        Takvime göre; ATA AÖF ara (vize) sınavları 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde, yarıyıl sonu (final) sınavları ise 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

        Başarısız olan ve not yükseltmek isteyen adaylar için 11-12 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak bütünleme sınavlarına katılacak.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ