Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim AUZEF bahar dönemi (vize) sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte duyurulacak? Aksis ile İÜ 2022 AUZEF soruları ve cevapları açıklandı mı, sorgulama nasıl yapılır?
        1

        İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim fakültesi AUZEF 2022 Bahar Dönemi Vize Sınavları 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. AUZEF vize sınavları 1 ve 3. oturum saat 09.30’da, 2. oturum saat 14.00’te 4. oturum saat 15.00’te tamamlandı. Sınava giren öğrenciler "AUZEF soru ve cevapları yayınlandı mı?" ve "AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak?" Sorularının cevabını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtı...

        2

        AUZEF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

        Hemen belirtelim ki AUZEF vize sınavlarının ilk oturumu 16 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da gerçekleştirildi. Sınavlar yeni gerçekleştirildiği için henüz AUZEF soru ve cevapları yayınlanmadı.

        3

        AUZEF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Yukarıda da belirttiğimiz gibi AUZEF Bahar Dönemi Vize Sınavları ilk oturumu 16 Nisan saat 09.30 da gerçekleştirildi. Son oturum ise 17 nisan Pazar günü saat 15.00'te yapıldı. Daha önceki dönemler kaynak alındığında AUZEF soru ve cevaplarının 7 gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili herhangi resmi açıklama yapılmadığını da belirtmek isteriz.

        4

        AUZEF 2022 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        AUZEF sınav sonuçları geçmiş dönemlerde genellikle sınav tarihlerinden sonra 15 gün içerisinde açıklanmaktadır. Sınav sonuçları ilk olarak https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yayınlanır, https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş sağlanır. Daha sonra notlar aksis.istanbul.edu.tr adresine “Öğrenim Bilgileri” “Sınav Sonuçları ve Notları alanına aktarılır.

        5

        AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

        Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir. Bitirme/bütünleme sınavında bu değerlerin altında not alan veya bu sınavlara girmeyen öğrenciler FF harf notu alarak başarısız sayılır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ