Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Avalon Young beyin kanserine yakalandı - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında katıldığı American Idol adlı yarışmayla adını geniş kitlelere duyuran şarkıcı Avalon Young, beyin kanseriyle mücadele ediyor.

        Daha önce bir kez operasyon geçiren Young, "Bu ben... 16 saatlik beyin ameliyatından önce... Beynimde tümör olduğunu öğrendiğim zaman daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve saçlarımı kazıttım. Bu olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama bu görmezden gelinecek bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı.

        2

        TEDAVİ MASRAFLARI İÇİN DESTEK BEKLİYOR

        Şimdi aynı sebeple bir kez daha bıçak altına yatacak olan Avalon Young, tedavi masrafları için yardım bekliyor.

        Sigortası bütün masrafları karşılamayan 26 yaşındaki şarkıcının ailesi, Go Found Me adlı internet platformunda 100 bin dolarlık tedavi masrafları için bir yardım kampanyası başlattı.

        3

        "HER TÜRLÜ DESTEK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

        Şimdiye kadar Avalon Young'ın tedavi masrafları için 44 bin 900 dolar toplandı. Young ve ailesi, herkesi bu mücadeleye elinden geldiğince katkıda bulunmaya davet etti. Aile, her tür desteğin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

        4

        ŞEFTALİ BÜYÜKLÜĞÜNDE TÜMÖR ALINDI

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi veren genç şarkıcı, şubat ayında 16 saat süren bir operasyon geçirmişti.

        Ameliyat sonrası Avalon Young'ın beyninin sol temporal lobunda bulunan şeftali büyüklüğündeki bir tümör alınmıştı. Fakat doktorlar Young'a, ikinci bir operasyon geçirmesi ve ardından da kemoterapi, radyoterapi görmesi gerektiğini açıklamıştı. Avalon Young, 27 Mayıs'ta bir kez daha beyin ameliyatı olmak için bıçak altına yatacak.

        5

        Young, hastalığının nasıl ortaya çıktığını da Instagram hesabı üzerinden takipçilerine anlatmıştı. Geçtiğimiz yıl kasım ayında nöbet geçirmeye başladığını söyleten şarkıcı, gittiği doktorların bir takım kan testleri ve görüntülü tetkiklerden sonra şikayetlerinin anksiyete ya da serotonin dengesizliğinden kaynaklandığını söylediğini belirtmişti.

        Avalon Young, yetkili kişilerin daha sonra kendisine bir sürü vitamin verdiğini söyledi. Young, son yapılan MR çekiminde, beyninde tümor olduğunu öğrendiğini ifade etmişti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ