Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminin görsel efektlerinin hazırlanışı

        Marvel Sinematik Evreni'nin izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan ve dünya genelinde de rekora imza atan Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminin görsel efektlerinin nasıl hazırlandığını gösteren videosu paylaşıldı.

        Dünya bir kez daha tehlike altındadır. Sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi yine kahramanlarımızın elindedir. Ancak Demir Adam ve Kaptan Amerika'nın arasında yaşanan olayların sonrasında bölünen ve birbirlerinden uzaklara savrulan kahramanlarımız, Thanos'u yenmek için tekrar bir araya gelip tüm güçleriyle savaşmalıdır.

        Filmin kadrosunda,Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo,

        Scarlett Johansson, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Rudd, Jeremy Renner, Paul Bettany, Chadwick Boseman, Winston Duke, Danai Gurira, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Gwyneth Paltrow, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Vin Diesel (Groot), Pom Klementieff ve kötü adamı canlandıran Josh Brolin gibi yıldızlar yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ile Joe Russo otururken, senaryoyu Stan Lee, Jack Kirby, Christopher Markus ve Jim Starling gibi isimler kaleme alıyor.

        Avengers: Sonsuzluk Savaşı 27 Nisan 2018 tarihinde sinemaseverlerle buluşmuştu. Devam halkası Avengers 4 ise 26 Nisan 2019tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ