Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Avlu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cezaevinde fırtına koptu

        Avlu geçtiğimiz akşam 21. bölüm ile izleyicileriyle buluştu. Son bölümün ardından izleyiciler gelecek bölümde yaşanacakları heyecan içerisinde araştırıyor. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili ipuçlarını taşıması beklenen Avlu 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu 21. bölümde neler yaşandı? İşte cevabı...

        AVLU 21. BÖLÜM ÖZETİ

        Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

        AVLU 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Avlu 21. bölümde, Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştı. Peki; yeni bölümde neler yaşanacak? Avlu 22. bölüm ile ilgili ipuçlarını taşıyan Avlu 22. bölüm fragmanı, dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Ancak Avlu 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ