Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel İstanbul'da AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor ve saat kaça kadar açık? AÇIKLAMA GELDİ! 11-12 Mart 2022 İstanbul AVM çalışma saatleri değişti!
        1

        Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı duyurunun ardından olumsuz hava koşulları nedeniyle pek çok ilde okullar tatil edildi. Pek çok ilde etkisini gösteren kar yağışı sonrası bazı tedbirler alınırken AVM'lerin açık olup olmadığı merak konusu oldu. Alışveriş Merkezine gitmek isteyen vatandaşlar "İstanbul'da AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?" sorularına yanıt aradı. İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı'ndan yapılan açıklama konuya netlik getirdi. İşte, Alışveriş Merkezi çalışma saatleri...

        2

        11 MART AVM'LER BUGÜN VE YARIN AÇIK MI?

        İstanbul'da Alışveriş Merkezleri bugün (11 Mart) açık olacak. İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayla AVM'lerin bugün açık olduğu duyurulurdu. 12 Mart tarihinde AVM'lerin açık olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda haberimizde yer alacak.

        3

        11 MART İSTANBUL'DA AVM'LER KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

        İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç'in duyrusunda; "İstanbul’daki zorlu hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile yapılan görüşmede, AVM’lerin bugün 12.00’den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00’de kapanması konusunda mutabakat sağlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

        4

        12 Mart AVM kapanış saati hakkında resmi açıklama geldi. Şekib'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İstanbul’daki zorlu hava şartları devam ettiğinden, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile sağlanan mutabakatla, AVM’lerin yarın (12.03 Cumartesi) 12.00’den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00’de kapanmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ