Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Avrupa, Galatasaray'a yaradı! - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi'nde dördüncü sıradan girdiği grupta bitime bir maç kala liderlik koltuğunda bulunan ve gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray'ın bu performansı genç kadrosuna yaradı.

        2

        Ligde puan tablosunda beklentilerin çok uzağında kalsa da önemli bir sahne olan Avrupa Ligi'ndeki performanslarıyla dikkat çeken genç kadro, Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekti.

        3

        Başta Marcao ve Kerem Aktürkoğlu olmak üzere birçok scout, Galatasaray'ın kadrosunu statta izledi; kimi zaman tam not kimi zaman ise geçer not aldı!

        4

        8 TAKIM BİRDEN İZLEDİ!

        Galatasaray'ın 4-2 kazandığı Marsilya maçında 8 kulübün gözlemcisi, Kerem Aktürkoğlu için stattaydı!

        5

        Fransa Ligue 1'den Lille ve Lyon, Almanya'dan Stuttgart, Wolfsburg ve Eintracht, İtalya'dan Roma ile Atalanta, İspanya'dan ise Valencia milli futbolcuyu canlı canlı izledi.

        6

        Stuttgart'ın Kerem Aktürkoğlu'nu çok beğendiği ve kısa zaman içerisinde resmi bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmayı planladığı belirtildi.

        7

        İddialara göre Stuttgart, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 8 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlarken Galatasaray, milli futbolcuyu 15 milyon Euro'dan aşağıya bırakmak istemiyor.

        8

        Geçen sezon başında 24Erzincanspor'dan transfer edilen ve gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen Kerem bu sezon Avrupa Ligi'nde de çıtayı yükseltti.

        9

        Avrupa Ligi'nde 4'ü ön eleme olmak üzere 9 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu 3 gol atarken 4 golün de hazırlayıcısı oldu.

        10

        MARCAO DA UÇABİLİR!

        Galatasaray'da Kerem gibi transferin gözdesi olan diğer bir isim ise Brezilyalı Marcao. Sezon başında ligde cezası nedeniyle 8 maç kaçırsa da Avrupa'daki performansı başarılı savunmacının değerini artırdı.

        11

        Bu sezon sadece topla ilişkisi değil, savunmadaki meziyetleriyle birlikte dikkatleri çeken Marcao'ya Napoli ve Lyon'un ilgisinin bulunduğu, geçen sezonki tekliflerin üzerine çıkmayı planladıkları belirtildi.

        12

        Napoli'nin Marcao için geçen sezon 8; Lyon'un ise 10 milyon Euro'luk teklif ilettikleri öne sürülmüştü.

        13

        Brezilyalı savunmacı bu sezon Avrupa Ligi'nde 4 kez haftanın ilk 11'ine seçildi.

        14

        BERKAN'A DA TEKLİF GELEBİLİR!

        Galatasaray'ın bu yaz Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Berkan Kutlu da Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda.

        15

        Sarı-kırmızılıların orta sahadaki dinamosu haline gelen ve gerek 6 gerek 8 numaralı rolde gösterdiği performansla alkış toplayan Berkan Kutlu'ya Bundesliga'dan bazı kulüplerin ilgisinin bulunduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ