Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçları tamamlandı - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda ilk maçlar tamamlandı.

        MARSİLYA EVİNDE ÇOK 'FARKLI'

        Marsilya, Velodrome'da Bask ekibi Athletic Bilbao'yu konuk etti. Maçın henüz 1. dakikasında Ocampos ile öne geçen Marsilya adeta maça 1-0 başladı. Bu golün ardından maça hükmetmeye devam eden ev sahibi ekip, 14. dakikada Payet ile farkı 2'ye çıkardı.

        İlk yarı tam bitecekken 45+3'te Aduriz sahneye çıktı ve takımlar soyunma odasına 2-1'lik skorla gitti. Maçta skoru belirleyen gol ise 57. dakikada Ocampos'tan geldi ve Marsilya, Athletic Bilbao'yu 3-1 mağlup etti.

        MARSİLYA-ATHLETIC BILBAO MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        BRUMA, ZENIT'İ VURDU!

        Leipzig, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında evinde Mancini'li Zenit'i konuk etti. İlk yarıda iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve 0-0'lık eşitlikle soyunma odasına gittiler.

        İkinci yarıya daha atak başlayan Leipzig, 56. dakikada eski Galatasaraylı Bruma ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde Alman futbolunun yıldızı Werner farkı 2'ye çıkardı. Maçta skoru belirleyen gol ise 86. dakikada Zenitli Criscito'dan geldi ve Rus ekibi evine çok da kötü olmayan bir skorla dönmeyi başardı. Leipzig, Zenit'i 2-1 mağlup etti.

        LEIPZIG-ZENIT MAÇININDAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN YOK!

        UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Lazio kendi evinde Dinamo Kiev'i konuk etti. İlk yarıda gol sesi çıkmayan maçta ikinci yarıda adeta gol patlaması yaşandı!

        Gol perdesini 52. dakikada Dinamo Kiev'den Victor açtı fakat Kievli oyuncular bu gole sevinemeden 54. dakikada Immobile maça eşitliği getirdi. Dakikalar 62'yi gösterirken Anderson 1-0 geriden gelen Lazio'yu 2-1 öne geçirdi. Maçta skoru belirleyen gol ise 79. dakikada Moraes'ten geldi ve Lazio ile Dinamo Kiev 2-2 berabere kaldı.

        LAZIO-DINAMO KIEV MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

        JESUS'UN ÖĞRENCİLERİ ÇOK KAÇIRDI AMA KAZANDI!

        UEFA Avrupa Ligi'nin favorilerinden olan Sporting CP, evinde Viktoria Plzen ile karşılaştı. Maçta sayısız gol fırsatından yararlanamayan ev sahibi ekip, ilk yarının son anlarında Montero ile 1-0 öne geçti ve soyunma odasına bu skorla gitmeyi başardı.

        İkinci yarıda da rakip kaleyi sıkça yoklayan Sporting, 49. dakikada yine Montero ile gol buldu ve durum 2-0'a geldi. Bu golün ardından iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve Sporting CP, Viktoria Plzen'i 2-0 mağlup etti.

        SPORTING-PLZEN MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ