Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda güven tazeleyen Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanlığına seçilen Selahittin Çetindoğan’ı ziyaret etti.

        Mayıs ayında gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı AYESOB 32’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Selahittin Çetindoğan yeniden başkanlığa seçildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da güven tazeleyen Çetindoğan’ı makamında ziyaret ederek, bundan sonraki dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi. Esnafın sorunların da konuşulduğu ziyarette Başkan Özakcan, “Bugüne kadar görevini başarı ile yürüten Çetindoğan’ı tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

        Ziyaretlerinden dolayı Başkan Özakcan’a teşekkür eden Çetindoğan, “Başkanımız esnaflarımızın sorunları ile yakından ilgileniyor. Efeler Belediyesi ile olan işbirliğimiz her zaman sürecek. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Ziyarette AYESOB Başkan Vekili Kamil Tavil ve İnşaatçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz da yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler