Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik’in Mesudiye Mahallesi’nde bulunan park, Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi.

        Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, vatandaşlarının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor.

        Eski ve kullanılamaz halde olan park ve çevresi tamamen yenilendi. Mesudiye Park zeminine beton atma çalışması bitirilip üzerine kauçuk döşemesi tamamlandı. Park çevresinin peyzaj çalışması ve çim saha uygulaması gerçekleştirilirken yeni basketbol sahası, yeni çocuk oyun alanı ve yeni fitness oyun grupları getirildi. Yaptığı hizmetler ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Akın; “Germencik’e değişim gerekiyor. Belediye olarak bu anlamda hemşerilerimizin isteklerini tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler