Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Aydın’ın Didim ilçesinde, evden hırsızlık yaparlarken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda evden hırsızlık olayında suçüstü yakalanan M.A.K. ve B.H. isimli şahıslara ait çantada yapılan aramada 1 adet tabanca, 5 adet değişik marka ve modelde cep telefonu, 12 adet sikke ve 1 adet insan figürlü heykel ele geçirildi.

        Şüphelilerden M.A.K’nın 2 adet hükümlünün veya tutuklunun kaçması, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak, basit yaralama, konut dokunulmazlığının ihlali ile hırsızlık olmak üzere 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. M.A.K. ve B.H. isimli şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler