Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Efeler ilçesinde bir ağaçtan yola sarkan ve kopmak üzere olan dal parçasını kesmek için ekipler zamanında gelmeyince, polis ağaç başında iki saat nöbet tuttu.

        Aydın’ın Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde bulunan asırlık çam ağacının iki dalı kırılarak yola sarkık halde ağaçta asılı kaldı. Yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara tehlike oluşturan durumu gören milli eğitim çalışanları ekiplere haber verdi. Olay yerine ilk gelen polisler önlem alarak ağacın altında park halinde olan araçları çektirdi. Polis ekipleri yolu kullanan vatandaşları uyararak, ağacın altından geçmelerini engelledi.

        Polis ekipleri bu arada itfaiye ile irtibat kurdu. İtfaiye ekipleri belediyenin park ve bahçeler müdürlüğüne haber verilmesi gerektiğini belirtmesi sonrası polis ekipleri belediyeyi aradı. Ağaç dalının kesilerek tehlikenin giderilmesini bekleyen polis ekipleri bu sefer çevre şehircilik il müdürlüğünden yardım istedi. Buradan yanıt alamayan ekipler tekrar belediye ile irtibat kurdu. Uzun uğraşların ve telefon görüşmelerinin ardından başak bir yerde çalışmada olan belediye ekipleri olay yerine intikal etti. Belediye ekipleri kırılan dalı ağaç testeresi ile kesmek istedi ama bu sefer de testere yetersiz kaldı. Daha sonra uzun testere ile kırılan ağaç dallarının kesilmesiyle yoldaki tehlike sona ererken, polis ekiplerinin de nöbeti sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler